
2. SHANDY - sprite + õlu ( võib lisada soola)

3. SANGRIA
- pudel odavat veini
- 2 apelsini
- 1 sidrun
- 1 õun
- (1-3 virsikut)
- väiksem klaas likööri (või viskit,brändit või konjakit või lahjema varjandi jaoks apelsinimahla)
- 5 dl tsitruslimonaadi (nt.Sprite)
- suuri jäätükke
- maitse järgi suhkrut
- valikuliselt kaneeli
Lõika hoolega pestud ja loputatud viljad õhukesteks viiludeks suure kannu põhja, kalla peale liköör, hoia natuke ja lisa vein ning pane kann külmkappi. Enne laualeviimist lisa jääkülm limonaad ja jäätükke. Sega läbi ja vii lauale.

4. CAPARINHA
2 laimi
8 tl suhkrut
purustatud jääd
2.5 dl cachaça või heledat rummi
Lõika laimid pooleks ja pane poolik laim iga klaasi põhja. Puista igale laimipoolikule 2 tl suhkrut. Suru laim ja suhkur väikese puunuiaga katki.
Täida klaasid jääga ning kalla peale cachaça. Sega hoolega ja serveeri.
5. MARTINI ROSATO + granaatõunamahl ja laim

No comments:
Post a Comment